Hollandsk sejr i Frankrig
24. juni 2018 17:17 af Marcus Bjelskou Foto: © Wouter Roosenboom / Team Sunweb

Ramon Sinkeldam spurtede sig til sejr i det lille franske endagsløb Paris-Chauny, hvor et morgenudbrud for en sjælden gang holdt hjem.

Løbet havde start i Compiègne og mål i Chauny. 

Tidligt stak en gruppe på 17-mand afsted og de fik ret hurtigt opbygget et forspring på et minut og og 40 sekunder. I gruppen sad blandt andre Ramon Sinkeldam (Groupama-FDJ) og Sylvain Chavanel (Direct Energie). Alle de store hold var repræsenteret og derfor fik gruppen hul.     

 

I feltet tog Groupama-FDJ ansvaret, men de holdt blot et passende tempo, da de havde en rytter i udbruddet. Forspringet nåede helt op på fire minutter. 

Med 50 kilometer tilbage hjalp Cofidis en smule med i føringsarbejdet i feltet, men uden at give helt gas. De var nemlig også repræsenteret i udbruddet ved Anthony Turgis.

 

Størrelsen på udbruddet og deres gode samarbejde gjorde, at det var umuligt for feltet at hente dem ind, og det blev tydeligt, at de 17 mand i front skulle afgøre løbet. 

 

På de sidste kilometer var der angreb fra både Anthony Turgis, Quentin Jauregui (AG2R-La Mondiale), Marco Minnard (Wanty-Groupe Gobert) og Julien Duval (AG2R-La Mondiale). 

 

Det blev dog samlet lige før målstregen, og her var Ramon Sinkeldam hurtigst. Dion Smith (Wanty-Groupe Gobert) og Quentin Jauregui tog sig af de efterfølgende pladser.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG