Holdlisten til PostNord Danmark Rundt klar
11. august 2017 13:21 af Nikolaj Corfitz Jensen Foto: Anders Solgaard

Sport Vlaanderen-Baloise, Roompot-Nederlandse Loterij og Bardiani-CSF er de sidste tre hold på startlisten til PostNord Danmark Rundt, hvor også tre WorldTour-hold deltager.

PostNord Danmark Rundt bryder i år med flere traditioner - blandt andet ved at starte på Frederiksberg og fremfor at slutte der - men det er for det meste de samme hold som i tidligere sæsoner, der deltager i Danmarks største cykelløb.

 

Det blev i dag gjort klart, da den endelige holdliste til etapeløbet blev offentliggjort. De sidste tre hold på listen er Sport Vlaanderen-Baloise, Roompot-Nederlandse Loterij og Bardiani-CSF, som alle var med i fjor, og som dermed i år er med til at sikre 10 professionelle mandskaber på de danske landeveje.

 

”Vi ser altid frem til cykelløb på højt niveau, hvor vi kan konkurrere mod UCI World Tour teams. Oveni det er PostNord Danmark Rundt vores sidste etapeløb i denne sæson, så vores ryttere er meget motiverede,” siger Roompot-sportsdirektøren Erik Breukink i en pressemeddelelse fra DCU.

 

Roberto Reverberi, sportsdirektør på Bardiani-CSF, glæder sig også til at vende tilbage til de danske landeveje.

 

”Det er altid en fornøjelse at køre PostNord Danmark Rundt. Fra den første gang Bardiani-CSF kørte med i 2013, har vi haft en tæt relation til løbet,” forklarer han.

 

”Vi glæder os til at komme til Danmark med et meget stærkt hold, som jeg godt kan love kommer i god form. Vi håber på at kunne markere os på flotteste vis i løbet.”

 

Hård modstand fra danskerne

Udover de tre førnævnte hold, stiller også Tour de France-mandskaberne Direct Energie, Cofidis, Wanty-Groupe Gobert, Trek-Segafredo, Astana og Sunweb til start, og det kan derfor virke svært for de danske kontinentalhold at sætte et præg på løbet.

 

Løbsdirektør Jesper Worre regner dog med, at de kan give de professionelle hold kamp til stregen.

 

”De fem danske kontinentalhold, der er til start, stiller alle i skarpeste opstilling, og noget kan tyde på, at de er stærkere end nogensinde. Der er ingen tvivl om, at de udenlandske og mere kendte hold i år, får skarp konkurrence på de danske landeveje i september,” fastslår han.

 

”Feltet i år bliver rigtig stærkt, og danskerne skal køre op til deres allerbedste for at gøre sig til i de samlede klassementer og i kampen om etapesejrene.”

 

Trupperne til PostNord Danmark Rundt, som starter den 12. september, er endnu ikke offentliggjort.

 

Holdene i PostNord Danmark Rundt 2017:

WorldTour

Trek-Segafredo

Astana

Sunweb

 

Professionelle kontinentalhold

Direct Energie
Cofidis Solutions Credits
Wanty - Group Gobert
Sport Vlaanderen - Baloise
Roompot Nederlandse Loterij
Bardiani CSF
Team Novo Nordisk

 

Kontinentalhold
BHS Almeborg - Bornholm

coloQuick -CULT
Riwal Platform Cycling Team
Team Giant Castelli
Team VéloCONCEPT

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG