Holdkammerat: Uden uheld kan Porte vinde Touren
12. januar 2018 16:13 af Stefan Bjerre Slothuus Foto: ©Tim De Waele/TDW Sport

Den italienske BMC-rytter, Alessandro De Marchi, ser sin holdkaptajn som en mulig vinder, når sommerens udgave af Tour de France starter i Noirmoutier-en-lîle.  

Alessandro De Marchi (BMC Racing Team) var sidste år med i Touren, da holdkaptajnen, Richie Porte, styrtede på nedkørslen fra Mont du Chat. Han tror på, at australieren kan gå hele vejen i 2018-udgaven af den franske rundtur, hvis han undgår uheld.

 

”Han har kapaciteten til at vinde,” siger italieneren til spanske Marca. ”Han vil helt sikkert være én af favoritterne. Forhåbentligt uden uheld, så kan Richie vinde Touren.”

 

Elsker at køre i Spanien

De Marchi håber at være til stede i Touren, og dermed være behjælpelig for holdkaptajnen. På trods af sit italienske pas, så har De Marchi dog altid præsteret bedst i spanske løb.

 

”Jeg elsker dem (spanske cykelløb) på grund af spaniernes lidenskab for sporten, og også på grund af, hvordan ruterne plejer at være,” fortæller De Marchi. ”Det er ofte spændende ruter, der er mere åbne end dem i Touren og Giroen.”

 

De Marchis største resultater er også hans to etapesejre fra den spanske Grand Tour, Vuelta a España fra 2014 og 2015. Han var dog også meget aktiv og synlig i 2014-udgaven af Tour de France, hvor han endte med at stå på podiet i Paris som løbets mest aggressive rytter.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG