Hodeg roser Mørkøv efter sejr i Catalonien
19. marts 2018 20:35 af Andy PedersenFoto: QuickStep Floors

Alvaro Hodeg er muligvis på vej med sit helt store gennembrud på den internationale cykelscene. Dagens etapesejr i Catalonien Rundt var ikke i fare i selve spurten, hvor han var relativt suveræn. Hodeg selv mener, at han har sit hold at takke for dagens sejr.

Det blev som forventet en affære for sprinterne, da afslutningen af dagens første etape i Catalonien Rundt indtræf. Her stak den lynhurtige colombianer Hodeg igen snuden frem, hvilket gav ham den anden sejr på tre dage i to forsøg.

 

Den kun 21-årige tidligere etapevinder i Tour de l’Avenir storroser sine holdkammerater efter dagens sejr og specielt Michael Mørkøv, som gav colombianeren grund til at forholde sig roligt, da han sad dårligt positioneret på nedkørslen fra dagens eneste stigning med 18 kilometer til målstregen.

 

”Hele holdet blev hos mig og beskyttede mig i dag. På nedkørslen sad jeg i midten af feltet, men Michael gav mig stor selvtillid ved at sige, at jeg skulle forblive rolig, hvorefter han hjalp mig frem til fronten, hvor Bob Jungels viste stor kraft i de sidste kilometer,” fortæller Hodeg til holdets hjemmeside.

 

Derudover mener han, at det var holdkammeraternes præstation, som endte med at gøre den helt store forskel til sidst, da mange andre hold også forsøgte at være med helt fremme.

 

”Mange hold ville gerne være med i finalen, men takket være de fantastiske gutter, som jeg kører med, så var vi i kontrol hele tiden. De udgjorde forskellen i dag, og det vil jeg gerne takke dem for,” siger han.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG