Hermans overraskede sig selv med Oman-sejr
19. februar 2017 15:50 af Anton Kjøller AlexandersenFoto: Muscat Municipality/Paumer/Kåre Dehlie Thorstad

Ben Hermans sikrede sig i dag den samlede sejr i Tour of Oman, og det var ikke lige, hvad BMC-rytteren havde forventet, da han stillede til start. 

Den 30-årige belgier Ben Hermans kunne i dag kalde sig vinder af 2017-udgaven af Tour of Oman. Det er et resultat, som BMC-rytteren er rigtig glad for at have opnået, og han kalder det for en drøm.

 

”Jeg er rigtig glad for, at jeg kunne vinde to etaper og samlet. Det er mere, end jeg kunne have drømt om. Det var en perfekt uge for mig - en perfekt start på sæsonen,” siger Ben Hermans i en pressemeddelelse.

 

Ben Hermans vandt blandt andet etapen, som sluttede på ”Green Mountain”, hvor han kørte fra Fabio Aru og Rui Costa. Belgierens form har vist sig at være fremragende i denne sæson, men det overrasker ham, at han var i stand til at vinde løbet.

 

”Jeg vidste fra min træning, at jeg var rigtig, rigtig god. Flere gange har jeg haft følelsen, men jeg har aldrig vundet sammenlagt. Jeg har vundet etaper eller klassikere, men jeg har aldrig kørt så godt mod denne type af klatrere, som er her. Så jeg har overrasket mig selv,” lyder det fra BMC-rytteren.

 

Og den samlede sejr giver også en masse selvtillid forud for resten af sæsonen.

 

”Det giver mig helt klart mere selvtillid. Jeg er ikke på niveau med Richie Porte, Tejay van Garderen eller Greg Van Avermaet. Jeg regner med, at jeg får mine chancer. Måske har jeg en chance i klassikerne. Liège-Bastogne-Liège er i hvert fald et mål for mig,” afslutter Hermans.

 

Ben Hermans tog den samlede sejr i Tour of Oman med 22 sekunder ned til løbets andenplads, Rui Costa.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG