Nibali: Contador bliver savnet
07. januar 2018 17:15 af Stefan Bjerre Slothuus Foto: Unipublic

Vincenzo Nibali, 'Hajen fra Messina', ser Alberto Contadors karrierestop som et tab for cykelsporten. 

Vincenzo Nibali (Bahrain-Merida) er med Contadors karrierestop den eneste aktive rytter tilbage i det professionelle felt, der har vundet alle tre Grand Tours. Italienieren vil dog savne 'El Pistolero', der altid har kørt offensivt i løbene.

 

"Uden Alberto vil cykling sandsynligvis være mindre sjovt," siger Nibali til spanske Marca. "Han er en rytter som alle kan lide, fordi han aldrig giver op og altid er i stand til at overraske. Vi ryttere kommer også til at savne ham, fordi han for mange er et eksempel på offensiv kørsel."

 

Ser frem til den kommende sæson 

Mens mange ryttere starter deres sæson i næste uge i australske Tour Down Under, så starter Vincenzo Nibali sin sæson i argentinske Tour of San Juan d. 21 januar. Det er en opskrift Nibali tidligere har benyttet sig af.

 

"Det er blevet lidt en tradition for mig (at starte i Argentina). Det er blevet en slags talisman, der giver mig held resten af året," fortæller italieneren. "Det bliver svært at vinde løbet, da det bliver årets første. Jeg vil dog stadig forsøge."

 

Nibali havde en flot sæson i 2017 med podieplaceringer i både Giro d'Italia og Vuelta a España og en sejr i årets sidste monument, Il Lombardia. I år er det dog Tour de France og VM, der er italienerens primære mål. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG