’Hæren’ fortsætter hos Lotto
09. oktober 2017 14:01 af Benjamin LillelundUnipublic

Sander Armée har fået forlænget sin kontrakt med tre sæsoner hos Lotto Soudal.

31-årige Sander Armée fik tidligere på året sin første WorldTour-etapesejr, da han var først over stregen på en etape i Vuelta a España, og det bliver nu belønnet med en kontraktforlængelse hos Lotto Soudal.

 

Således har det belgiske mandskab nu sikret sig hans underskrift til og med sæsonen 2020.

 

”Det er fedt, at jeg kan blive ved med at arbejde i så gode betingelser. Det er nu mit fjerde år på holdet, og jeg havde det godt med det samme. Jeg tror, jeg er den slags rytter, der kan hjælpe holdet i mange forskellige løb, men også få gode resultater selv, hvis løbet passer mine egenskaber,” siger Armée i en pressemeddelelse.

 

”Hvis vores kaptajner er der, vil min rolle være at hjælpe så meget som muligt. Men hvis der ikke er nogle kaptajner, kan jeg vinde. Jeg er glad for denne situation, og jeg håber, det kan forblive sådan i de kommende år.

 

Armée vil nemlig prøve ihærdigt på at få sin anden sejr på højeste niveau i fremtiden.

 

”Jeg vil selvfølgelig gerne vinde et andet løb. Jeg vidste, at jeg havde en sejr i mig, men det afhænger også af situationen. Jeg har måske lidt mere selvtillid nu efter Vuelta-etapesejren, og jeg håber, jeg kan gentage det. Det bliver måske i et løb med lidt lavere niveau, men jeg vil forsøge,” afslutter Armée.

 

Sander Armée kom til Lotto Soudal tilbage i 2014. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG