Guardini håber at kunne præstere bedre næste år
08. december 2017 16:27 af Andy PedersenFoto: Feltet.dk / Henriette Brandt

Andrea Guardini er atter tilbage på et italiensk mandskab. Efter at have kørt for to forskellige mandskaber udenfor hjemlandet siden 2012, er han nu en del af det italienske Bardiani-CSF-mandskab. Det glæder ham, at han atter kan føle sig hjemme.

Guardini afslører nemlig, at han ikke rigtig har følt sig helt tilpas i de sidste 5 år. Italieneren startede hos ISD-Neri i 2010, og kørte siden to helt fantastiske sæsoner hos Farnese Vini i 2011 og 2012, hvor han blandt andet vandt en etape i Giro d’Italia, og generelt beviste at han kunne køre med de store.

 

De sidste par år er det dog faldet lidt med de gode resultater. Guardini har enten skulle udføre andre opgaver eller ikke helt kunne præstere på topniveauet. Han håber dog nu, at han kan finde tilbage til fortidens store dyder, og sin gamle form som kaptajn hos Bardiani-mandskabet.

 

”Det lykkedes for ham [Reverberi red.] at overtale mig efter to år, og han har overbeviste mig med en masse løb. Jeg er lige kommet fra en knap så spændende sæson. Nu er jeg i et miljø, som er mere familiært for mig end Astana og UAE Emirates, og det gør jeg kan gøre det bedre,” siger Guadrini til Tuttobiciweb.it.

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

MANDAG

SØNDAG

LØRDAG