Groenewegen langer ud efter sit hold
08. februar 2018 14:45 af Magnus Von Dreiager Foto: Sirotti

Dylan Groenewegen blev ramt af en defekt på 3. etape i Dubai Tour, hvilket han bestemt ikke er tilfreds med.

Det er nemlig tredje gang i løbet, at han har fået en defekt, hvorefter han har måtte bruge kræfter på at komme op til feltet igen. I dag kostede det ham også en straf på 20 sekunder, da han efter at have fået defekt blev hjulpet op til feltet igen af en servicebil. Det blev der lagt mærke til, og så faldt hammeren fra løbsledelsens side af. Det har fået den hollandske sprinter til tasterne på Twitter, hvor han ikke svinger om sig med pæne ord om sit hold. 

 

"Igen problemer med min cykel i dag, kommer tilbage bag bilen og får derfor 20 sekunders straf, hvilket er på sin plads! Det er tungt, at chancen for at vinde Dubai Tour nu er væk! (2 dage, 3 gange det samme problem med cyklen, det må ikke ske)!" skriver Dylan Groenewegen på sin Twitter-profil.

Det er sjældent, at en rytter langer så hårdt ud efter sit eget hold, hvor han kritiserer staben. Næste opgave for Dylan Groenewegen og Team Lotto-NL Jumbo er i morgen på 4. etape af Dubai Tour, hvor de skal ud for at jagte revanche på løbets kongeetape.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

SØNDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk