Groenewegen hurtigst af alle i Norge
16. maj 2018 20:30 af Andreas N. Weisberg Foto: A.S.O. / Alex Broadway

Det var en hollænder i storform, der i dag slog alt og alle på første etape af Tour of Norway. Dermed gør han rent bord med løbets førertrøjer og tilføjer endnu et fornemt resultat til sin 2018-sæson.

Dylan Groenewegen kunne krydse sjette sejr i sæsonen af sin liste, da han vendte tilbage fra sin løbspause siden Paris-Roubaix og vandt massespurten på første etape af det norske etapeløb.

 

”Drengene kørte et perfekt leadout for mig i dag,” udtalte han sig efter etapen til LottoNL-Jumbos officielle hjemmeside. ”Det gik rigtig godt, selvom det var en lidt hektisk dag i sadlen. Holdet gjorde et godt arbejde med at positionere mig perfekt til spurten. Især Amund Jansen og Timo Roosen var meget stærke på den sidste kilometer.”

 

Den 24-årige hollænder der tidligere på sæsonen vandt Kuurne-Bruxelles-Kuurne, ser optimistisk på sine chancer i resten af løbet. Selv på morgendagens etape, der er af den lidt mere bjergrige af slagsen, har han tænkt sig at forsøge at følge med de bedste.

 

”Jeg føler mig super godt tilpas. I morgen er etappet lidt mere bjergrig - også afslutningen. Men jeg vi helt sikkert forsøge mig ad. Det er en god udfordring og vi vil gå efter den. Der vil helt sikkert være muligheder for mig, såvel som holdet, i denne uge. Det er et boost til moralen, slutter han af med.

 

Om Groenewegen kan levere igen og forsvare sin førertrøje på anden etape af det norske etapeløb, får vi at se i morgen når etapen der tager feltet på en 146 kilometer lang rute fra Hønefoss til Asker.

 

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk