Groenewegen: Fantastisk at vinde her
06. februar 2018 13:25 af Stefan Bjerre Slothuus Foto: A.S.O.

Dylan Groenewegen vandt 1. etape af Dubai Tour efter et flot lead-out fra LottoNL-Jumbo og startede dermed sæsonen på perfekt vis. 

Mange af de største sprintere i det professionelle felt starter deres sæson i Dubai, som på grund af det flade ørkenterræn lægger op til adskillige sprintdueller. Det var dog hollandske Groenewegen, der viste sig som den hurtigste, og det var hollænderen naturligvis yderst tilfreds med.

 

”Det er fedt at vinde her, fordi der er så mange gode sprintere med. Jeg var tæt på sidste år, men jeg vandt ikke. Jeg fik andenpladsen to gange, så jeg er glad for at starte den nye sæson på en god måde takket være holdets gode præstation,” siger Groenewegen efter sejren.

 

Presset til det yderste

Det skulle dog vise sig ikke at være en nem opgave for sidste års vinder på Champs-Élysées, da danske Cort overraskede med en fremragende spurt, og kun måtte se sig slået med få centimeter.

 

”Quick-Step gjorde det til en meget hård sprint ved at sætte en høj fart langt ude fra, men jeg startede min spurt med 200 meter til mål. Det var virkelig tæt til sidst, men det endte til min fordel. Det føles godt at vinde 1. etape i år, især på grund af det høje niveau af sprintere, der er her.”

 

Den 24-årige hollænder vandt otte sejre i sidste sæson, hvor den førnævnte sejr på Champs-Élysées var hans første i Tour de France.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

SØNDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk