Greipel: Lotto-Soudals direktør lyver
14. juni 2018 15:18 af Jørgen Nielsen Foto: A.S.O. / Alex Broadway

Det tidligere så perfekte ægteskab er langsomt ved at smuldre, og det ser ud som om den hurtige sprinter André Greipel måske er på vej væk fra det belgiske Lotto-Soudal-mandskab.

André ”Gorillaen” Greipel er efterhånden blevet 35 år gammel, og den årlige sejrsliste ser ikke længere helt så imponerende ud som tidligere. Og det har fået holdledelsen til at kigge sig om efter en yngre og måske hurtigere afløser. Den unge australier Caleb Ewan er i søgelyset, og rygterne siger, at Lotto-Soudal samtidig skulle have tilbudt Greipel en retræteposition som lead-out mand for den unge sprintkomet.

 

I går udtalte holddirektør Paul De Geyter til Cyclingnews, at han og Greipel havde haft en god snak i april men ikke talt om løn eller kontraktlængde. Han sagde samtidig, at forhandlingerne ville fortsætte under Tour de Suisse, og at holdet ikke havde forelagt Greipel noget konkret kontrakttilbud endnu.

 

Navnlig den sidste udtalelse fik den tyske sprinter op af stolen: ”Siger han, at de ikke har givet mig et tilbud? Så lyver han. Jeg har fået et tilbud, men det var ikke et ordentligt og fair tilbud. Det drejede sig om en to-årig kontrakt, men hvis han siger, det ikke var et tilbud, så må han jo tolke det på den måde”, skumlede Greipel i et interview med Sportwereld.

 

Ifølge Paul De Geyter har der været kontakt mellem holdet og Caleb Ewans manager, men der foreligger ingen konkret aftale.

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG