Greg Van Avermaet: Frontgruppen ødelagde det for os selv
25. februar 2018 13:00 af Andy PedersenFoto: Muscat Municipality / A.S.O. / K.D. Thorstad

I går lykkedes det for danske Michael Valgren at udnytte et taktisk dødrum mellem de helt store favoritter til at tage sejren i Omloop Het Nieuwsblad. Dette var til stor frustration for Greg Van Avermaet, som mener at nederlaget var selvforskyldt.

Flere ryttere, herunder belgiske Sep Vanmarcke, forsøgte af flere omgange at bryde den store frontgruppe, men alle ryttere blev lukket ned og der var mere kaos end organiseret rod. Dette fik Van Avermaet også at mærke.

 

Den stærke belgier mener nemlig, at hans form var til at levere et stort resultat i går, men den uregelmæssige rytme og mærkelig taktik i frontgruppen ødelagde ganske enkelt hans løb, mener han selv. Han kalder situation for en 30-30 sekunders træningsblok over mange kilometer.

 

”I frontgruppen forsøgte alle at ødelægge det for hinanden. Det ændrede sig på intet tidspunkt og det var en situation lidt ud over det sædvanlige. Vi var i front med en masse gode folk, men det var lidt en 30-30 situation. 30 sekunders forcering og 30 sekunders afslapning. Man kunne forcere, men ikke køre løb,” siger Van Avermaet ifølge Wielerflits.nl.

 

Van Avermaet får mulighed for revanche i dag, hvor han skal køre med i Kuurne-Brussels-Kuurne, hvor han må regnes blandt én af favoritterne.

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG