Giroens ecuadorianske overraskelse: Jeg bliver normalt bedre til sidst
16. maj 2018 14:31 af Jesper Johannesen Foto: LaPresse - Alberto / Ferrari / Paolone / Alpozzi

Richard Carapaz fører ungdomskonkurrencen i Giro d'Italia, og selvom han tror på egne evner, bevarer han benene på jorden.

Movistar kom ind til Giro d’Italia uden de helt store profiler, men Richard Carapaz har kørt over alle forventninger. Ecuadorianeren ligger nummer fem i klassementet, og i lørdags noterede han sig endda for en flot etapesejr.

 

Carapaz, der i slutningen af april vandt Vuelta Asturias, er også selv utrolig glad for sin start, der kommer som en overraskelse for mange. Selvom Den 24-årige Movistar-rytter kører sin blot anden Grand Tour, håber han dog på, at han kan blive endnu bedre i løbet af Giroens sidste halvdel.

 

”Nu da jeg er i denne position, er jeg villig til at forsætte det gode arbejde, men vi må også forblive rolige og tænke på, hvor hårdt dette løb er, og hvor langt vi er fra Rom. Hvad end der kommer efter dette, byder vi det velkommen, men vi skal holde benene på jorden. Det har været en drømmestart indtil videre,” siger Carapaz til Cyclingnews.com.

 

”Mange kommer til at få problemer efter de tidligere anstrengelser, men jeg er mere en dieselmotor. I lange og hårde løb bliver jeg normalt bedre til sidst, og det håber jeg på at vise igen i denne Giro.”

 

Richard Carapaz er 1.24 efter løbets førende rytter, Simon Yates, i klassementet.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG