Geschke glemt af holdbussen
18. maj 2017 14:49 af Christian BergFoto: Feltet.dk

Dumoulins hjælper kom i første omgang ikke med til dagens Giro-start, men det gik dog op for holdet, at de var en mand kort.

På gårsdagens etape i Giro d’Italia udførte Simon Geschke et stort stykke arbejde i fronten af feltet. Team Sunwebs kaptajn, Tom Dumoulin, skulle forsvare sin førertrøje, og det hjalp den tyske dieselmotor ham til at gøre via sit store føringsarbejde.

 

Man skulle tro, at sådan en indsats ville blive husket og belønnet, men det var ikke tilfældet her til morgen. Geschke blev nemlig efterladt på hotellet, da holdbussen kørte mod starten på 12. etape i Forli uden tyskeren.

 

”Nogen der kan give mig et lift til Giro d’Italia-starten? Min holdbus besluttede sig for at køre uden mig,” skrev han på Twitter ledsaget med et billede af sig selv, hvor han tomler i vejkanten.

 

 

Efter en halv times ventetid gik det endeligt op for et medlem af Sunwen-truppen, at der manglede en mand på bussen. De vendte derfor om og samlede den vigtige hjælperytter op, så han alligevel fik mulighed for at hjælpe Tom Dumoulin helskindet til Reggio Emilia.

 

”Alt er godt! Jeg stjal en bil, og jeg er på vej nu. Jeg laver bare sjov, de vendte rundt og tog mig med. Otte ryttere må alligevel værre bedre end syv,” fulgte han op på Twitter. 

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk