Gesbert: Vidste jeg var hurtigst i udbruddet
15. august 2017 19:19 af Andy PedersenFoto: A.S.O.

Det franske talent Elie Gesbert tjekkede i dag ind på listen over ryttere med en sejr på blokken, og det var med taktisk snilde og fysisk overskud. Han sejrede nemlig efter at have siddet i udbrud hele dagen, og dette på trods af flere angreb til sidst.

Gesbert kom afsted med landsmanden Flavien Dassonville, som har vist en fortrinlig form i de mindre franske løb i år, og de to samarbejde længe og godt for at holde alle muligheder åbne. Et uopmærksomt felt, hvor det længe kun var Direct Energie i front, var for længe om for alvor at komme i gang med jagten på folkene i front.

 

Derfor kunne de køre alene til stregen, og ifølge Gesbert var han aldrig i tvivl om, at han kunne slå Dassonville, på trods af hans gode form.

 

”Der var kamp i 40 kilometer før vi kom afsted. Alle ville afsted og jeg kunne knap nok tro det. Sidenhen fik vi åbnet et stort hul og jeg begyndte at tro på, at vi kunne komme hele vejen til stregen, specielt fordi vi samarbejdede så godt. Jeg vidste, at hvis vi begge kom sammen til stregen, ville den gå til mig,” siger Gesbert ifølge L’Equipe.

 

Elie Gesbert kan dermed se frem til at starte morgendagens etape i løbet med førertrøjen. Løbet strækker sig over i alt fire etaper, og slutter dermed på fredag.

 

HUSK AT SÆTTE DIT VUELTA-MANAGERHOLD

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG