Geraint Thomas udgår af Giro d’Italia
19. maj 2017 10:18 af Anton Kjøller AlexandersenFoto: Sirotti

Team Sky-kaptajnen trækker sig fra Giro d’Italia. Geraint Thomas døjer stadig med smerter efter styrtet på Blockhaus-etapen.

Geraint Thomas er ude af dette års Giro d’Italia. Det skriver Team Sky i en pressemeddelelse. Det er de skader, som briten pådrog sig efter styrtet på 9. etape, som får ham til at trække sig ud af løbet.

 

”Jeg har lidt efter mit styrt i søndags. Jeg havde problemer med min skulder, som er til at arbejde med, men mit knæ er blevet værre dag for dag,” siger Geraint Thomas i en pressemeddelelse.

 

På 9. etape til Blockhaus kæmpede Thomas op ad bjerget, men Team Sky-kaptajnen tabte over fem minutter til Quintana. På den efterfølgende enkeltstart blev Thomas nummer to, men nu er han ude af Giro d’Italia, hvilket ærgrer briten.

 

”Selvfølgelig er det aldrig fedt at forlade et løb tidligt, specielt når det er dit mål i sæsonen. Jeg ville elske at kunne fortsætte, men det ville være overlevelse hver dag i stedet for at køre cykelløb,” lyder det fra briten.

 

I stedet kigger han fremad. Målet for Geraint Thomas er nu at køre Tour de France.

 

”Jeg vil fokusere på Tour de France nu, og jeg vil komme dertil i samme gode form, som jeg startede Giroen med,” siger han og fortsætter:

 

”Jeg vil dog takke staben og rytterne hernede. Det har været sjovt, og jeg ønsker dem held og lykke i resten af Giroen. Jeg har nydt at køre i Italien igen. Fansene har været fantastiske, og jeg vil vende tilbage,” afslutter Geraint Thomas.

 

Geraint Thomas havde 6:46 op til Tom Dumoulin og den lyserøde førertrøje.  

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk