Gaviria klar til sæsonstart i Argentina
09. januar 2018 18:05 af Stefan Bjerre Slothuus Foto: LaPresse - Di Alberto / Ferrari

Den colombianske stjerne, Fernando Gaviria, starter sin sæson i det argentinske etabeløb, Vuelta a San Juan, hvor han håber at vinde ligesom i de foregående tre år. 

Mens mange hold og ryttere har fokus rettet mod sæsonstarten i australske Tour Down Under, bliver der samtidigt også kørt cykelløb i argentinske Vuelta a San Juan. Her starter stortalentet, og efterhånden også stjernen, Fernando Gaviria, sin sæson som han har gjort det siden 2015.

 

Colombianeren vandt i 2015 to etaper, hvilket gav ham en kontrakt hos hans nuværende hold, Quick-Step Floors. I 2016 vandt han en enkelt etape, mens han i fjord også kunne række hænderne over hovedet i to tilfælde. Derfor glæder Gaviria sig til at komme tilbage.

 

”Det er altid særligt at starte i Argentina, da det var her dørene til at blive professionel åbnede sig for mig i 2015,” fortæller colombianeren til spanske Esciclicmo. ”Det argentinske folk er fantastisk, og der er sikret godt vejr, hvilket gør det muligt at starte sæsonen på en god måde.”

 

Vil vinde monument og etaper i Touren

Fernando Gaviria har allerede haft en imponerende karriere på trods af sine blot 23 år. Sidste år vandt han hele fire etaper i Giro d’Italia samt pointtrøjen, og sluttede sæsonen med i alt 14 sejre. Alligevel føler colombianeren, at han kan blive endnu bedre.

 

”Jeg vil fortsætte med at gøre fremskrift, fordi jeg endnu ikke har vist mit fulde potentiale. Sidste sæson gav mig en masse selvtillid og motivation, og jeg håber at fortsætte med at være en hovedperson,” siger Gaviria.

 

Dette vil colombianeren vise med en sejr i årets første monument, Milano-Sanremo, og ved at vinde etaper i sommerens Tour de France, der bliver hans debut i det franske løb.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TORSDAG

ONSDAG