Gaviria: Jeg kørte for tidligt
11. juni 2018 11:04 af Rasmus Mikkelsen Foto: Sirotti

Quick-Step Floors’ lynhurtige Fernando Gaviria måtte se sig slået af Peter Sagan på gårsdagens anden etape af Schweiz Rundt. Columbianeren erkender, at han startede sin spurt for tidligt, men glæder sig over, at følelsen var god.

Med en meget tidligt åbnet spurt kunne Gaviria have lykkedes med at overrumple sin sprintkollegaer, da anden etape af Schweiz Rundt i går skulle afgøres. Gaviria fik dog Peter Sagan med på hjul, hvorefter Sagan kunne gå forbi colombianeren og sikre sig sin 16. etapesejr i løbet.

 

Efterfølgende erkendte Gaviria, at han havde åbnet sin spurt lige tidligt nok.

 

”I dag handlede det ikke kun om spurten. Det var virkelig hårdt derude med en masse små stigninger og en hurtig rundstrækning. Jeg havde gode ben, og jeg prøvede at vinde, men Peter var simpelthen bare hurtigere end mig. Jeg kørte også for tidligt, men sådan er cykling. Nogle gange vinder du, andre gange taber du, men følelsen var god og når jeg får muligheden, vil jeg forsøge mig igen,” lyder det fra Gaviria til cyclingnews.com.

 

Igen i dag venter der en kuperet etape i Schweiz Rundt, hvorfor Gaviria - hvis benene fortsat er gode - har en realistisk chance for at veksle gårsdagens andenplads til en sejr. Vores optakt til dagens etape kan du læse her.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG