Gaviria: Hvorfor ikke være bedre end Boonen og Gilbert?
15. januar 2018 20:30 af Andy PedersenFoto: LaPresse - Di Alberto / Ferrari / Paolone / Spada

Fernando Gaviria er kun 23 år gammel. Det betyder, at det ikke var længe siden, at han selv sad derhjemme foran tv-skærmen og kiggede på hans idoler. Nu er han blandt de skarpeste i feltet til spurtafslutningerne, men han har dog nået at køre med nogle af hans idoler.

Blandt hans idoler er nogle af sportens største stjerner i de seneste år. Specielt Tom Boonen og Philippe Gilbert, som han nu kører på hold med, er nogle, som han var meget fascineret af hjemme i Colombia. Ambitionen har nu ændret sig.

 

Det er nemlig ikke længere nok for den unge colombianer at køre på hold med de her ryttere, nu vil han også være bedre end dem. Det gælder både den pensionerede Boonen og den stadig stærkt kørende Gilbert.

 

”Selvfølgelig vil alle ryttere gerne være som Tom Boonen og andre vil gerne være som Philippe Gilbert. Alle ryttere vil gerne være som de fantastiske ryttere, vi alle beundrer. Det er lidt tricky. På nuværende tidspunkt ser det umuligt ud at matche Gilbert og også Boonen. Det er kompliceret, men jeg arbejder hver dag, jeg vil forsøge at leve op til det, de kan og hvorfor ikke vinde endnu flere ting?” siger Gaviria til Cyclingnews.com.

 

Derudover skal han til sommer debutere i Tour de France. Her er det et helt tredje idol, som han har i tankerne, når han skal nå den absolutte topfart helt ude på spidsen af styret på de flade etaper.  

 

”Da jeg var yngre plejede jeg at kigge på etaperne med Cavendish og de andre fantastiske ryttere, som jeg nu deler vejene med. Jeg drømte om, at jeg kunne komme til at køre med dem og i Tour de France ikke mindst,” siger han. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk