Gaviria fortsætter succesen: Sejrer igen
20. oktober 2017 11:01 af Benjamin LillelundFoto: LaPresse - Di Alberto / Ferrari

For anden dag i træk sejrede Fernando Gaviria i WorldTour-løbet Tour of Guangxi.

Anden etape af Tour of Guangxi var igen en ganske flad en af slagsen, og derfor endte etapen som forventet i en massespurt. Her var der ingen, der kunne slå Fernando Gaviria (Quick-Step Floors).

 

Etapereferat:
Kortvarigt kom en trio afsted, men de blev hentet igen, da der var kørt 15 kilometer. I stedet var det Daniil Fominykh (Astana), Daniel Teklehaimanot (Dimension Data), Jens Keukeleire (Orica-Scott), Marco Mathis (Katusha-Alpecin), Bauke Mollema (Trek-Segafredo) og Matej Mohoric (UAE Team Emirates), som formede et nyt udbrud, men heller ikke de slap ordentligt væk.

 

I sidste ende var det Meiyin Wang (Bahrain-Merida), Silvan Dillier (BMC) og Jonathan Lastra (Caja Rural), der skabte et reelt udbrud. De fik over fire minutter, inden feltet begyndte at reagere.

 

Med 25 kilometer tilbage havde de knap et minut, og kort tid senere angreb Thomas De Gendt (Lotto Soudal) fra feltet og kom op til trioen. De Gendt kørte solo med fem kilometer tilbage, men det hele blev samlet igen.

 

Derfor skulle etapen afgøres i en spurt, og igen var det Fernando Gaviria, som lynede først over stregen. Max Walscheid (Sunweb) og Wouter Wippert (Cannondale-Drapac).

 

Danske Magnus Cort (Orica-Scott) blandede sig også i toppen og blev nummer seks. 

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG