Gaviria: Det var hårdere i dag
20. oktober 2017 14:01 af Christian BergFoto: LaPresse - Di Alberto / Ferrari / Paolone / Spada

Den 23-årige Quick-Step Floors-rytter sendte en stor tak til sine holdkammerater.

Fernando Gaviria var den store favorit på dagens etape i Tour of Guangxi, og det prædikat levede han til fulde op til. Den colombianske sprinter var han nemlig den hurtigste i massespurten, og dermed kunne han tage sæsonens 12 sejr.

 

Gaviria var selvfølgelig glad efterfølgende for at vinde etapen og dermed sikre sig endnu en dag i førertrøjen. Han fokuserede dog mest på holdets præstation og sendte en særlig tanke til en af sine holdkammerater.

 

”Gutterne gjorde det fantastisk igen, da de beskyttede hele dagens og gjorde forskellen i finalen, så denne sejr er til dem. En speciel tak til Martin Velits, der trækker sig tilbage efter dette løb men forsætter med at arbejde hårdt for mig,” siger Gaviria på holdets hjemmeside.”

 

”Det var hårdere end i går med en sindssyg sidste kilometer og en længere samt hårdere spurt denne gang, der gik opad, så at vinde under disse omstændigheder gør mig meget glad. Der er fire etaper tilbage, og planen er at tage det en dag ad gangen. Jeg vil opsøge mulighederne og hjælpe holdet med at slutte sæsonen godt.”

 

I år er første gang, at Tour of Guangxi bliver kørt.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG