24. september 2017 09:37 af Andy Pedersen

Katrin Garfoot må siges at være en superveteran i kvindernes cykelsport. Hun ender med at komme fra VM med en sølvmedalje i linjeløbet og en bronzemedalje på enkeltstarten, og det er til stor gavn for de australske kvinder og cykelsporten, hvis man spørger hende.

Katrin Garfoot er ovenud tilfreds med gårsdagens resultat, hvor det blev til en sølvmedalje foran danske Amalie Dideriksen. Netop det mener hun i særdeleshed, at hun har - altså vundet sølvmedaljen fremfor at tabe guldet.

 

”Jeg synes, at jeg vandt sølv. Det vil altid ende med at være hårdt mod tre hollændere i en gruppe af syv. Oddsene var imod mig. Jeg har vundet et par medaljer gennem tiden. De betyder alle noget forskelligt for mig, og hver har en individuel historie forbundet med sig. Det her var et lotteri,” siger Garfoot til Cyclingnews.com.

 

Garfoot forklarer derudover, at hun synes dette beviser potentialet i australsk kvindecykling. Der var stor uenighed mellem det australske forbund og kvinderne, da forbundet ikke udtog det fulde hold, som de var berettigede til. De mente ikke, at det var det værd at satse på et fuldt hold. Det fortrød de, og de udtog efterfølgende et fuldt mandskab.

 

”Jeg havde forberedt mig til enkeltstarten, men ikke til linjeløbet. Jeg valgte at holde mund. Jeg var i gang med at højdetræne og fokuserede kun på min egen træning. Jeg var udmærket bevist om, hvad der foregik, men jeg blandede mig ikke i det,” siger Garfoot. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG