Fuglsang spår en meget lys fremtid for dansk cykelsport
08. januar 2018 17:00 af Andy PedersenFoto: Sirotti

Dansk cykelsport går en meget lys fremtid i møde. Så klar er konklusionen fra én af de senere års bedste danske klassementsryttere, Jakob Fuglsang. Han ser ligeledes frem til den kommende sæson, hvor han satser på at opretholde niveauet.

Sæsonforberedelserne er mere eller mindre ved at være overstået for Jakob Fuglsang, som kan se frem til at begynde en sæson, hvor han er i fokus. På spørgsmålet om, hvorvidt han var overrasket over sin egen præstation i sidste sæson, synes han ikke det stod sådan til endda.

 

”Det var ikke sådan, at det kom som nogen overraskelse. Jeg har været tæt på flere gange, og har måske kun manglet en lille smule held, taktisk visdom eller styrke. Jeg synes, at jeg blev stærkere i år og forbedrede mig generelt. Jeg havde også de små marginer på min side. Det tror jeg afgjorde en del,” siger Fuglsang til Cyclingpub.com.

 

Derudover ser han frem til de kommende år. Både før og efter han til sommer skal være kaptajn. Han var ganske imponeret ved det seneste VM, hvor flere af de danske talenter vandt VM-titler og medaljer. Det er ensbetydende med, at sporten er markant voksende i Danmark, ja faktisk er den allerede stor i forvejen.

 

”Hvis man ser på dansk cykling og ved VM, så vil man se, at dansk cykling er stort og meget succesfuld i øjeblikket. Både ved forrige års og sidste års VM vandt vi en masse medaljer med en række unge ryttere. Jeg synes, at vi har en god fremtid og sporten er mere populær end nogensinde før,” siger Fuglsang. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

MANDAG

SØNDAG

LØRDAG