Fuglsang i spil til PostNord Danmark Rundt
11. august 2017 22:03 af Mathias Mundbjerg Foto: A.S.O

Tidligere i dag blev det offentliggjort, hvilke 16 hold der har meldt deres ankomst til septembers PostNord Danmark Rundt, og dermed kan spekulationerne om startlistens sammensætning begynde.

Blandt de mulige deltagere i årets PostNord Danmark Rundt, der løber af stablen fra d. 12.-16. september, er den tredobbelte vinder Jakob Fuglsang, som i første omgang ikke er udtaget af Astana, men fortsat er i spil. Det fortæller løbsdirektør Jesper Worre.

 

”Han er ikke på listen endnu. Vi ved, at han står som reserve på Astana-holdet, men meget har jo ændret sig siden Tour de France, hvor han udgik. Vi drømmer selvfølgelig om, at han kommer med, for han er jo et kæmpe navn,” siger Jesper Worre til TV 2 SPORT.

 

Criterium du Dauphiné-vinderen er endda ikke det eneste store navn, som måske er at finde ved startstregen på rådhuspladsen på Frederiksberg. Løbet ligger i år næsten samtidig med VM i Bergen, som for eliterytternes vedkommende køres på en rute, der formentlig er for svær for de tungeste drenge. Derfor er forhåbningen selvfølgelig, at de store sprintere hopper af i Danmark, når deres lettere holdkammerater tager turen nordpå.

 

”Phil Bauhaus har meldt sin ankomst, og han er jo et af de helt store håb i Tyskland. Vi ved også, at Cofidis kommer med et stærkt hold, og der håber vi selvfølgelig, de tager Nacer Bouhanni med,” siger Jesper Worre, der også allerede nu kan løfte sløret for flere danske WorldTour-rytteres planer.

 

”Vi har et begrundet håb om, at Michael Valgren stiller til start, og så har vi fået bekræftet, at Matti Breschel er en del af Astana-holdet,” afslører løbsdirektøren.

 

Michael Valgren fortalte før EM til Feltet.dk, at han netop drømmer om at få lov at køre PostNord Danmark Rundt, hvor han i så fald stiller til start som forsvarende mester.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

MANDAG

SØNDAG

LØRDAG