Froome: Har set frem til min debut
13. februar 2018 15:25 af Christian Lundtoft Nielsen Foto: Team Sky

Chris Froome indleder trods den igangværende salbutamol-sag og kritik fra flere sider sin sæson, når Vuelta a Andalucia begynder i morgen onsdag.   

På trods af kritik fra både konkurrerende hold, ryttere, eksperter og diverse medier, stiller Chris Froome til start, når Vuelta a Andalucia, også kendt som Ruta del Sol, indledes i morgen onsdag.

 

Froome har trods modvinden trænet intensivt i Sydafrika over vinteren, og han glæder sig derfor til at komme i gang. Inden løbet sender han en stor tak til dem, som har støttet ham i beslutningen om at køre.

 

”Så er jeg ved at gøre mig klar til Ruta del Sol. Jeg vil gerne takke alle for deres støtte og tålmodighed i denne svære periode. Jeg gør mit ypperste for at sikre, at tingene bliver løst så hurtigt som overhovedet muligt. Jeg kan slet ikke vente med at komme i gang med sæsonen,” udtaler briten til sit hold Team Skys Twitterprofil.

 

I Vuelta a Andalucia kan Froome blandt andet se frem til at krydse klinger med en stærkt kørende Jakob Fuglsang, der allerede har tredjepladsen fra Vuelta a la Comunitat Valenciana som bevis for sin gode form og start på sæsonen.

 

Ifølge planen skal Froome efter Vuelta a Andalucia køre Tirreno-Adriatico i begyndelsen af marts efterfulgt af Tour of the Alps i midten af april. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk