Froome: Det er et brutalt løb
26. maj 2018 17:38 af Marcus Bjelskou Foto: LaPresse - Alberto / Ferrari / Paolone / Alpozzi

Den britiske superstjerne havde lige præcis nok tilbage i tanken til at forsvare sin lyserøde førertrøje, og stå imod angrebene fra Tom Dumoulin. 

Alle var mærkede efter gårsdagens monsteretape og favoritterne ventede til sidste stigning før Tom Dumoulin og resten af cykelverdenen skulle have svar på spørgsmålet: Havde Froome mere tilbage i benene efter de mange kilometer i front alene.

Tom Dumoulin prøvede og prøvede, men han kunne ikke ryste Froome af sig. Briten havde heller ikke de fornødne overskud til bare at køre væk og favoritterne kom samlet til mål.    

 

“Selvfølgelig var der angreb, som jeg var nødt til at følge i finalen, men jeg var i kontrol og var i stand til at følge angrebene i dag. Jeg tror, at alle havde en så hård dag i går, at jeg tror ingen havde benene til at gøre noget”, udtaler Chris Froome ifølge cyclingenews.com.

  

Chris Froome hæfter sig ved, at løbet har været hårdt og store tidstab har været konsekvensen, hvis man havde en dårlig dag.  

 

“Denne Giro har været brutal, absolut brutal. Når nogen havde en dårlig dag her, så er det ikke bare 30 sekunder eller et minut, som man mister. Det er 10, 15 minutter. Det er et brutalt løb”, forklarer Chris Froome.

 

Chris Froome har dermed vundet årets Giro d’Italia med 46 sekunder ned Tom Dumoulin på andenpladsen samt fire minutter og 57 sekunder ned Miguel Angel Lopez, som snupper den sidste podieplads i Rom.  

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

TORSDAG