Fredrik Ludvigsson skifter til Team Coop
24. september 2017 11:40 af Andy PedersenFoto: Unipublic

Den tidligere Team Giant-Alpecin-rytter og nuværende Christina Jewelry-KUMA-rytter, Fredrik Ludvigsson, skifter fra næste sæson til det norske kontinentalhold Team Coop. Det norske hold offentliggjorde i går, at de har sikret sig svenskeren og en norsk profil. 

Brødrene Tobias og Fredrik Ludvigsson er længe blevet betragtet som nogle af svensk cykelsports bedste bud på topryttere i fremtiden. Fredrik Ludvigsson skiftede efter to år hos Team Giant-Alpecin til det danske kontinentalhold Christina Jewelry-KUMA.

 

Det er dog meget begrænset hvor mange løb, den svenske profil  har kørt for det danske mandskab i denne sæson, så derfor vil det primært være WorldTour-erfaringen fra 2015 og 2016, som den svenske rytter tager med sig til Norge.

 

”Fredrik holder et højt fysisk niveau og kommer med erfaring fra mange af de store klassikere. Han har tidligere i karrieren vist, at han er en solid rytter med sin store klatreegenskaber, stærke tempofærdigheder og gode taktiske vurderinger. Det er meget spændende at have Ludvigsson i stalden til næste års sæson,” fortæller sportsdirektør Magnus Børresen.

 

For Fredrik Ludvigsson bliver den 1-årige kontrakt med det norske mandskab en mulighed for at rejse sig til fordums niveau igen. Han ser meget frem til at komme ud til flere løb og vise, at han fortsat har en hel masse at byde på som cykelrytter.

 

”Det er fedt at få mulighed for at køre på så godt et hold som Team Coop næste år. Jeg er rigtig motiveret for at begynde optræningen frem mod 2018-sæsonen og ser frem til at kæmpe for Team Coop-trøjen,” fortæller han videre.

 

Foruden Ludvigsson har holdet offentliggjort, at de har skrevet under på en kontrakt med den norske profil Trond Håkon Trondsen, som kommer til holdet fra Team Sparebanken Sør. Han har opnået flere UCI-topplaceringer i specielt de hjemlige norske løb sidste år og allerstørst med sejren i Ringerike Grand Prix fra 2016. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TORSDAG

ONSDAG