Franske Offredo også dømt for sammenstød med bil
25. november 2017 20:15 af Andy PedersenFoto: A.S.O.

Den franske Wanty - Groupe Gobert-rytter Yoann Offredo er nu lidt overraskende blevet idømt en bøde i en sag, hvor han angiveligt skulle have været blevet overfaldet af en fører af en bil. En retsinstans har dog imidlertid nu givet Offredo bødestraf for at opsøge problemer.

Tilbage i april måned kunne man på Yoann Offredos Facebook-side finde adskillelige blodige billeder fra hovedpersonen selv, hvor han anklagede en fører af en bil for at overfalde ham med blandt andet et baseballbat.

 

De lokale myndigheder tilknyttet byen Evry valgte efterfølgende at gå ind i sagen, som altså har været efterforsket i adskillige måneder, og nu altså også været forbi den lokale retsinstans. På baggrund af politiets beviser har retten valgt at idømme både Offredo og føreren en bøde på 700 euro for begge at opildne hinanden til slagsmål. Begge bøder er betingede, skriver Cyclingnews.com.

 

Derudover havde føreren en ekstra passager med i bilen, som fik samme både, mens Offredos træningsmakker fik en betinget bøde på 200 euro. Dermed er alle involverede parter altså blevet tillagt skylden for episoden.

 

Offredo udtalte sig om sagen tilbage i april, hvor han beklagede sig over, at det var blevet markant farligere for cykelryttere at træne i det offentlige. Denne udtalelse står dog lidt i kontrast til torsdagens domfældelse:

 

”Jeg er ikke sur. Jeg er bare meget ked af at finde denne sport, som jeg elsker så inderligt, så farlig, at jeg ikke tør lade mine børn dyrke den. Man forlader hjemmet for at træne om morgenen, og ved ikke om man kommer hjem,” sagde Offredo dengang ifølge Cyclingnews.com. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG