Fransk talent: Tour-plads er tilfredsstillende
08. januar 2018 21:58 af Christian BergFoto: Sirotti

Guillaume Martin satser på at forbedre sidste års klassementspræstation, der sikrede ham en samlet 23. plads.

I dag blev der uddelt Wildcards til næste års Tour de France, og et af de hold, som fik en billet til Touren, er Wanty-Groupe Gobert. Det belgiske prokontinentalhold skal dermed med til den fransk rundtur for anden i år træk, og det vækker selvfølgelig stor glæde på holdet.

 

”Jeg havde en god følelse, efter vi vandt EuropaTouren og grundet vores end succesfulde debut i Touren 2017. Dette gør, at vi kan give vores ryttere fantastiske velkomst nyheder ved vores træningslejr i Benidorm. Vores Tour de France-hold bliver stærkere end i 2017,” siger general manager, Jean-François Bourlart i en pressemeddelelse.

 

En af de store grunde til, at Wanty-Groupe Gobert har fået en af de fire pladser, er det franske talent, Guillaume Martin. Sidste år vandt den 24-årige klatrer blandt andet Giro della Toscana, hvor han slog Vincenzo Nibali, inden han blev nummer 23 i sin Tour de France-debut. Den placering vil han forbedre i 2018.

 

”Hele holdet var optimistiske, men bekræftelsen medfører stadig tilfredshed og ro med øje på fremtiden og det arbejde, der skal gøres. Jeg har en ambition om at gøre det bedre i 2018, men jeg er ikke sikker på, at jeg vil fokusere 100 procent på klassementet. Jeg får måske noget mere frihed og vil derfor jagte en etapesejr. På denne måde kan jeg også opnå noget stort,” siger Martin.

 

Guillaume Martin tog holdets bedste etapeplacering i sidste års Tour, da han blev nummer tre på ottende etape.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG