Formstærk Geoghegan Hart skal køre Vueltaen
12. juni 2018 11:14 af Christian BergFoto: Team Sky

Det britiske Sky-talent var stolt over sine præstationer i Critérium du Dauphiné.

Team Sky havde et fantastisk Critérium du Dauphiné, hvor det blev til to etapesejre og den samlede sejr. Tao Geoghegan Hart viste sig flot frem i løbet, hvor han var vigtigste mand for Geraint Thomas i de mange bjerge, hvilket waliseren udnyttede til fulde.

 

Geoghegan Hart har været i storform i den seneste måned, hvilket tydeligt kunne ses i Tour of California i maj. Her sluttede Sky-rytteren nummer fem, selvom han hjalp Egan Bernal til sejr, og den 23-årige brite var glad for, at han kunne fortsætte de tendenser i Frankrig.

 

”Jeg forventede ikke, at det ville gå så godt, men jeg vidste, at benene var gode på vej ind til løbet. Jeg var sikker på, at jeg kunne tage et skridt op fra Californien, og det synes jeg, at jeg gjorde. Jeg er virkelig glad for at komme godt ud af løbet og leverer det, som holdet forventede. Måske overgik jeg endda de forventninger et par af dagene,” siger Geoghegan Hart til holdets hjemmeside.

 

Tao Geoghegan Hart kører sin anden sæson på det britiske storhold, og i år ser han frem til at få sin Grand Tour-debut. Den klatrestærke brite skal nemlig køre Vuelta a España, og der er en særlig grund til, at han er glad for at få sin Grand Tour-debut i det spanske løb.

 

”Personligt er det en stor ambition at gennemføre min første Grand Tour. Der er et par etaper af Vueltaen, der ikke er så langt fra mit hjem, da jeg har boet i Spanien de sidste fem år, så det bliver ret fedt at starte med Vueltaen.”

 

Tao Geoghegan Hart sluttede selv som nummer 13 i Critérium du Dauphiné.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG