Formolo om Bora-skifte: Interesse fra mange hold
21. oktober 2017 19:05 af Christian BergFoto: LaPresse - Di Alberto / Ferrari

Den talentfulde bjergrytter følte, at det var tid at prøve noget andet.

For to uger siden kunne Bora-hansgrohe præsentere Davide Formolo som ny rytter på holdet til den kommende sæson. Den 24-årige italiener, der blev nummer ti i årets Giro d’Italia, har længe været nævnt blandt de største klatrertalenter i verden, og han håber på at kunne fortsætte sin udvikling på sit nye hold.

 

”Det var en svær beslutning at tage, men jeg tror, at jeg har truffet den rigtige beslutning for min fremtid. Jeg blev nødt til at ændre noget, fortsætte med at skubbe mine grænser og prøve noget nyt. Jeg var heldig, at jeg havde kørt godt i Liège-Bastogne-Liège og Giro d’Italia, så der var mange hold, som viste interesse. Jeg valgte Bora-hansgrohe, da det er et ungt hold, og de har nogle langsigtede mål,” siger Formolo til Cyclingnews.com.

 

Formolo kommer til Bora-hansgrohe fra Cannondale-Drapac, der i løbet af efteråret stod uden økonomisk garanti for den kommende sæson. Den er dog sidenhen kommet på plads, og det er noget, som den italienske bjergrytter er meget glad for.

 

”Da jeg hørte, at holdet kunne forsvinde, var det et meget smertefuldt øjeblik for mig. Jeg havde et nyt hold, men jeg vidste, at nogle ryttere og ansatte ville få svært ved at finde et nyt hold med så kort varsel. Heldigvis lykkedes det at redde holdet og at finde en ny sponsor. Jeg er glad på alles vegne.”

 

Davide Formolo har sat sin underskrift på en toårig aftale med Bora-hansgrohe.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

ONSDAG

TIRSDAG