EKSKLUSIVT

Folsach ville ikke lave aftale: Jeg vil hellere køre efter sejren
21. april 2018 17:06 af Benjamin Lillelund, HerningFoto: Dennis Boutrup

Casper Folsach ville ikke forhåndsaftale et resultat med Troels Vinther, selvom han muligvis kunne have fået en bedre placering ud af det.

I den absolutte finale af årets GP Herning stak Casper Folsach afsted sammen med Troels Vinther. Colo-Quick-rytteren blev dog straks meddelt, at han måtte tage føringsarbejdet alene, og da Jonas Aaen samtidig stak afsted fra forfølgergruppen, havnede Folsach i lidt af en kattepine.

 

Folsach prøvede at føre igennem, men alligevel kom Aaen op til duoen. Det varede dog ikke længe, før Vinther stak afsted i forårsvarmen mod sejren, og så måtte Folsach i stedet kæmpe for andenpladsen.

 

”Troels siger, at han ikke må føre med mig, hvilket jeg godt kan forstå, for de skal være sikre på at få sejren. Det må jeg acceptere, og jeg havde håbet på at kunne holde rigtig godt på og så tage det lidt roligere ind mod målet, så jeg kunne få pusten.”

 

”Jeg er nødt til at køre rigtig hårdt, for at han ikke kommer op, men det gør han alligevel. Lige da han kommer op, angriber Troels, og så ender Aaen også med at slå mig i spurten. Jeg er lidt ærgerlig over ikke at få mere ud af det, men jeg kunne ikke gøre så meget,” siger Casper Folsach til Feltet.dk efter løbet.

 

Imidlertid er det før set, at der er blevet lavet underhåndsaftaler om, hvordan pladserne skulle fordeles, hvis rytterne samarbejdede og kom ind til mål med hinanden.

 

Den slags aftaler ville Folsach dog slet ikke åbne op for, da han sad alene med Vinther.

 

”Hvis jeg havde sagt til Troels, at han nok skulle få sejren, hvis han ville føre med mig, kunne jeg måske være blevet nummer to. Men jeg ville ikke lave den slags aftaler. Jeg vil hellere køre efter sejren,” fastslår Folsach.

 

Overordnet set er Folsach positiv over at kunne tage tredjepladsen med videre.

 

”Jeg synes, det er okay. Man håber selvfølgelig altid på at vinde, men til sidst sad Riwal bare i en lidt for stærk situation til, at jeg kunne få mere ud af det. De får skåret den rigtig godt," afslutter Casper Folsach. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk