Folsach runder af med manér
02. oktober 2017 12:39 af Benjamin LillelundFoto: Team Giant-Castelli

Casper Folsach var to gange på podiet i weekenden, så nu er han klar til banesæsonen.

Niklas Larsen var i fuldstændig hopla lørdag og søndag, da han triumferede i både Tønder og Bov. Også Casper Folsach leverede dog stærke resultater, da han blev nummer tre og to.

 

Lørdag var Folsach eneste mand i finalen for Team Giant-Castelli, så der fik han det optimale ud af en tredjeplads, da han kom væk med Niklas Larsen og Stefan Djurhuus til sidst, mener han.

 

”Jeg kunne gå med på en stor andel af angrebene, men jeg kunne godt mærke, at det ikke var en situation jeg kunne blive ved med. Ud fra at jeg sad i stærkt undertal, var jeg rimeligt godt tilfreds med en podieplacering, da jeg ikke kunne se, hvordan jeg realistisk set kunne skære det til en sejr,” siger Casper Folsach i en pressemeddelelse.

 

Dagen efter fik Folsach en andenplads i massespurten, som var hektisk, men Folsach ramte alligevel en position helt fremme.

 

”Det lykkedes mig at komme op i anden position, men efter svinget havde jeg ikke meget mere at skyde med, og jeg måtte derfor tage til takke med andenpladsen. For mig personligt endte det dog også en god afslutning på landevejssæsonen med podieplaceringer de sidste fire løb,” afslutter Folsach.

 

I den kommende periode vil Casper Folsach fokusere på banesæsonen.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TORSDAG

ONSDAG