LIVE nu: Sikrer Hansen sig andenpladsen?
15. oktober 2017 12:18 af Emil AxelgaardFoto: Feltet.dk

Den europæiske sæson er stort set ovre, men der er fortsat vigtige WorldTour-point på spil i Asien. Inden den store sæsonfinale i Kina gælder det Tour of Turkey, der efter en særdeles omtumlet periode, hvor løbet var i risiko for aflysning, nu har fundet en ny plads på kalenderen sidst på sæsonen, hvor det som nyt WorldTour-løb tilbyder vigtige point til ryttere, der stadig har lidt tilbage i tanken i oktober. Fra tirsdag til søndag kan du hver dag følge løbet på Feltet.dk og undervejs stille spørgsmål til Feltet.dks ekspert, Emil Axelgaard.

Fremtiden så lys ud for Tour of Turkey, da det forud for denne sæson blev en del af WorldTouren, men siden gik alt galt for de tyrkiske arrangører. En kombination af en tætpakket kalender og usikkerhed om sikkerhedssituationen betød, at løbet havde svært ved at tiltrække de store hold, og efter at have været truet af aflysning blev begivenheden flyttet fra den klassiske placering i april til oktober, hvor det nu er næstsidste løb på den fineste kalender.

 

Startfeltet er stadig ikke på niveau med de øvrige WorldTour-løb, men man har dog alligevel tiltrukket stjerner som Diego Ulissi, Sam Bennett, Edward Theuns, Jarlinson Pantano og Darwin Atapuma. De skal slås om sejren på en rute, der byder på fem relativt flade etaper for puncheurs og sprintere samt en helt afgørende bjergafslutning i Selcuk på fredagens 4. etape. Her vil klassementet formentlig blive afgjort, og her får danske Jesper Hansen, der synes at være i god form, en chance for at jagte sjældne WorldTour-point.

 

Feltet.dk er med hver dag, og du kan følge samtlige etaper her, hvor du undervejs kan stille spørgsmål til Feltet.dks ekspert, Emil Axelgaard. Vi dækker efter følgende plan:

 

Tirsdag d. 10. oktober: Start kl. 14.00

Onsdag d. 11. oktober: Start kl. 14.00

Torsdag d. 12. oktober: Start kl. 14.00

Fredag d. 13. oktober: Start kl. 14.00

Lørdag d. 14. oktober: Start kl. 14.00

Søndag d. 15. oktober: Start kl. 12.00

 

Du kan forberede dig ved at læse vores optakt til løbet. Vi vil også have daglige optakter til etaper. Du kan allerede nu læse analysen af 1. etape.

DEL
KOMMENTARER
KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG

ONSDAG