LIVE nu: Kwiatkowski angriber på kongeetapen
18. februar 2018 16:52 af Emil AxelgaardFoto: Sirotti

Den tredje uge af februar er som vanligt en af de travleste i professionel cykelsport. Således går sæsonforberedelserne endnu et gear op, når der i løbet af ugen afvikles etapeløb i Oman, Andalusien, Algarve og Haut Var, og en stor del af feltets stjerner vil være i aktion i mindst et af løbene. Fra onsdag til søndag kan du hver dag følge først Vuelta a Andalucia og dernæst Volta ao Algarve på Feltet.dk samt stille spørgsmål til vores ekspert, Emil Axelgaard, undervejs.

Løbene i Andalusien og Algarve er klassiske etapeløb over fem dage, der med ofte gode vejrforhold giver rytterne perfekte forhold til sæsonforberedelserne. Samtidig har de tit været scene for flere af sæsonens første opgør mellem de bedste etapeløbsryttere, der ofte er blevet testet på både stigninger og enkeltstarter. Således vil mange huske Alberto Contadors mange sejre i Algarve, den fantastiske duel mellem spanieren og Chris Froome i Andalusien i 2015 eller sidste års neglebidende dyst mellem Contador, Alejandro Valverde og Thibaut Pinot i samme løb

 

I år har løbet i Andalusien tiltrukket store stjerner som Chris Froome, Mikel Landa, Wout Poels, Jakob Fuglsang og Steven Kruijswijk, som vil dyste på en rute, der byder på en kuperet åbningsetape, en bjergafslutning, en sprinteretape, en puncheurfinale og til slut en 14,2 km lang enkeltstart.

 

I Algarve venter en tilsvarende rute med sprinteretaper på første og fjerde dag, en 20 km lang enkeltstart om fredagen samt afslutninger på hårde stigninger på 2. og 5. etape. Feltet af klassementsryttere tæller store stjerner som Richie Porte, Geraint Thomas, Bauke Mollema, Michal Kwiatkowski, Tejay van Garderen, Bob Jungels og Dan Martin, og derudover har løbets om altid virket som en magnet på sprintere og klassikerspecialister.

 

Fra onsdag til søndag kan du hver dag følge begge løb her. Vi lægger ud fra Andalusien alle dage klokken 15.30, og så snart de er i mål i Spanien, fortsætter vi dækningen fra Algarve.

 

Du kan læse detaljerede optakter til Vuelta a Andalucia og Volta ao Algarve samt Tour of Oman, der køres fra tirsdag til søndag, og Tour du Haut Var, der afvikles i weekenden.

 

Du kan tillige læse daglige optakter til etaperne.

 

OPDATERING: Bemærk, at enkeltstarten køres tidligt. Vi starter derfor allerede kl. 14.30 søndag.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk