LIVE nu: Følg Valgren på miniudgaven af Flandern Rundt
13. august 2017 14:34 af Emil AxelgaardFoto: A.S.O.

BinckBank Tour, det tidligere Eneco Tour, havde tidligere ry for at være et af de kedeligste løb på WorldTouren, men nu om dage er det en fascinerende sammensmeltning af alt, hvad et klassikerhjerte kan begære. År efter år tiltrækker det derfor cremen af sprintere og endagsspecialister, og det er tilfældet igen i år, hvor en stor del af verdenseliten er samlet til et fascinerende slag, der byder på en blanding af massespurter, klassikeretaper på bakker og brosten og en vigtig enkeltstart. Fra mandag til søndag kan du følge løbet på Feltet.dk.

Efter en lidt famlende start har Eneco Tour fundet et solidt format, der gør det til en ganske interessant begivenhed. Løbet er et forsøg på at samle de største klassikere i et etapeløb, og det betyder, at det giver endagesspecialisterne en sjælden chance for at vinde et sådant løb på WorldTouren. Årets udgave tilbyder endnu en interessant kombination af spændende terræn, idet tre potentielt vindblæste sprinteretaper og tirsdagens altid afgørende enkeltstart efterfølges miniversioner af Amstel Gold Race, Liege-Bastogne-Liege og Flandern Rundt.

 

Løbet har naturligvis tiltrukket de fleste af de ryttere, der dominerer foråret, og navne som Peter Sagan, Greg Van Avermaet, Philippe Gilbert, Tom Dumoulin, Oliver Naesen, Jasper Stuyven, Jens Keukeleire, Tony Gallopin, Tim Wellens, Tiesj Benoot, Sep Vanmarcke og Lars Boom udgør blot nogle af de navne, der ventes at præge de hårde etaper. Samtidig er der det sædvanlige sprinterkobbel til start, anført af Marcel Kittel, der er klar til at fortsætte succesrusen i kamp mod folk som André Greipel, Dylan Groenewegen, Elia Viviani, Danny Van Poppel, Jempy Drucker, Edward Theuns og Magnus Cort.

 

Fra mandag til søndag kan du følge løbet her. Vi dækker efter følgende plan:

 

Mandag d. 7. august: Start kl. 15.00

Tirsdag d. 8. august: Start kl. 13.30

Onsdag d. 9. august: Start kl. 14.30

Torsdag d. 10. august: Start kl. 15.00

Fredag d. 11. august: Start kl. 15.00

Lørdag d. 12. august: Start kl. 14.30

Søndag d. 13. august: Start kl. 14.30

 

Du kan læse en optakt til løbet samt daglige etapeoptakter. Optakten til 2. etape er nu klar.

 

Hver dag kan du under etaperne stille spørgsmål til Feltet.dks ekspert, Emil Axelgaard.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

FREDAG

TORSDAG