LIVE nu: Slår Ewan til igen i årets første store sprinterslag?
14. januar 2018 09:44 af Emil AxelgaardFoto: Mitchelton-SCOTT

Officielt starter WorldTouren først på tirsdag, når Tour Down Under indledes med en relativt flad etape, men allerede søndag er feltet i aktion for første gang. People’s Choice Classic er et 50 km langt gadeløb i Adelaides centrum, og selvom det end ikke er registreret på UCI-kalenderen, har det etableret sig som en uhyre imødeset begivenhed, idet det repræsenterer det først slag mellem de professionelle hold i, hvad der utvivlsomt bliver en fantastisk 2018-sæson. Fra klokken 9.40 kan du følge slagets gang på Feltet.dk, og du kan undervejs stille spørgsmål til Feltet.dks ekspert, Emil Axelgaard.

People’s Choice Classic var tidligere den indledende etape af Tour Down Under, men er nu en separat begivenhed. Feltet er imidlertid det samme i de to løb, og det betyder, at gadeløbet i Adelaide kan præsentere en forrygende startliste, der gør det til det første rigtige slag mellem topholdene i 2018-sæsonen.

 

Som de fleste andre gadeløb er People’s Choice Classic som skabt til sprinterne, og løbet er altid endt i en massespurt. 2018-udgaven vil utvivlsomt have samme udkomme, og det sætter scenen for et stort slag mellem den lokale helt og vinder af de seneste to udgaver, Caleb Ewan, og udenlandske topsprintere som André Greipel, der selv har vundet løbet tre gange, Elia Viviani, Peter Sagan, Sam Bennett, Phil Bauhaus, Kristoffer Halvorsen samt en hel stribe andre hurtige folk.

 

På søndag fra klokken 9.40 kan du følge slagets gang på www.feltet.dk/live. Du kan tillige kunne læse en detaljeret optakt til løbet og senere også til selve Tour Down Under.

HUSK AT SÆTTE DIT MANAGERHOLD TIL TOUR DOWN UNDER

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk