Flot tredjeplads til Sebastian Fini på Cypern
25. februar 2018 17:46 af Jesper Johannesen

Sebastian Fini slutter som treer i Cyprus Sunshine Cup. Det er den bedste start på en ny sæson nogensinde. Det tegner godt for mountainbikesæsonen for danskeren. 

Sebastian Fini starter 2018 i nærmest flyvende form. Han kørte således tidligere i dag, søndag, over stregen på en tredjeplads og kunne dermed sikre sig en samlet tredjeplads i det prestigefyldte Cyprus Sunshine Cup, der er det højst UCI-rangerede mountainbike etapeløb -  nemlig et såkaldt SHC-løb.

 

”Jeg er utrolig glad og stolt over at komme så godt fra start. Jeg har følt mig stærk til træning, men det er noget andet at vise det i løbene også. Inden løbet havde jeg som mål at køre stabilt hver etape og en samlet top fem. Det indfriede jeg og tager her fra Cypern med to tredjepladser og to fjerdepladser. Og ikke mindst min samlede podieplads, naturligvis," forklarer Sebastian Fini efter løbet. 


God optakt til World Cuppen

Løbet ligger tidligt på sæsonen, men allerede den 10. marts skal Sebastian køre årets første World Cup løb. Det foregår i Stellenbosch. Med en tredjeplads i baggagen fra Cypern ser Sebastian Fini frem til løbet.

 

”Jeg er spændt på mit første 'Men Elite World Cup-løb i Stellenbosch. Jeg har haft en rigtig god vinter med god træning og nogle gode etapeløb til forberede mig med. Og med podiepladsen her på Cypern er jeg da optimistisk."

"Men jeg ved også at feltet er utrolig stærkt, og at der bliver kørt aldeles hurtigt. Jeg vil gøre mit bedste for opnå en god start på World Cup-sæsonen også. Jeg har i hvert fald masser af motivation, og jeg føler mig stærkere end nogensinde.”


Annika Langvad kørte også løbet hos kvinderne. Danskeren havde en dårlig start på etapeløbet, da hun punkterede på de to første etaper, men til gengæld vandt hun de sidste to og sluttede på andenpladsen samlet. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG