Flamsk håb: Muur van Geraardsbergen på Tour-ruten i 2019
07. december 2017 12:07 af Christian BergFoto: Sirotti

Den ikoniske brostensstigning har ifølge borgmesteren i Geraardsbergen en god mulighed for at komme på rutekortet.

Til stor glæde for nogen og stor skuffelse for andre indeholder næste års Tour de France en hård brostensetape. De skæve brostens har flere gange været på Tour-programmet tidligere, men nu ser det ud til, at de måske kommer med to år i træk.

 

I Belgien gøres der nemlig et stort arbejde for at få de flamske brosten med i næste års udgave af den franske rundtur, der starter i Bruxelles. Det er ikke bare, hvilken som helt brostensstigning, der arbejdes på at få med i løbet, men den enormt svære Muur van Geraardsbergen, der i år spillede en afgørende betydning i Flandern Rundt. Borgmesteren i Geraardsbergen håber meget på, at det kommer til at lykkes.

 

”For halvandet år siden blev næste års Tour-start præsenteret. Vi blev derefter trukket til Paris med en delegation, og det, der overraskede os, var, at alle var enige om, at Muur van Geraardsbergen skal have en plads på 2019-ruten,” siger borgmester, Guido De Padt.

 

”Vi talte med arrangør Christian Prudhomme og andre koryfæer, men også med Tour-helte som Poulidor og Thevenet. De så frem til en mulig Tour-passage på Muuren.”

 

Den belgiske Tour-start er en hyldest til legendariske Eddy Mercxk.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

SØNDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk