Feltet.dk sender Skive-løbet live på søndag
24. april 2018 14:14 af Mathias Mundbjerg Foto: Dorte Adelfred

Når Rent Liv Løbet Skive løber af stablen på søndag, så bliver det live her på Feltet.dk. Vi har sikret os rettighederne til at sende direkte billeder hele dagen.

For nogen markerer Liège-Bastonge-Liège afslutningen på klassikersæsonen og starten på de store tours. For andre markerer det indgangen til nogle endnu vigtigere endagsløb i den traditionsrige nordvestjyske cykelweekend med GP Himmerland Rundt og Rent Liv Løbet Skive.

 

Derfor er vi på Feltet.dk glade for at have fået muligheden for at livestreame Rent Liv Løbet Skive på søndag d. 29. april, hvor du altså kan se løbet her på siden - lige fra starten kl. 12:00 til rytterne er kommet i mål.

 

Det er den sjette udgave af løbet, som tidligere er vundet af stærke navne som Phil Bauhaus, Alexander Kamp og Martin Toft Madsen, og også i år er der et særdeles stærkt felt til start med hele ni danske og 20 udenlandske hold på startlisten, som inkluderer de fleste af de bedste danske kontinentalryttere.

 

”Vi er glade og stolte over at have fået muligheden for at sende løbet. Seerne får mulighed for at få et unikt indblik i dansk elitecykling, som netop nu besidder et utroligt højt niveau med en lang række af stærke hold. Jeg er derfor ikke i tvivl om, at vi kan se frem til flot cykelløb hele dagen,” siger chefredaktør på Feltet.dk, Jesper Johannesen.

 

Feltet.dk stiller med både kommentatorer og en reporter i Skive, mens også ColoQuick-CULTs Christian Moberg bliver en del af kommentatorteamet. Dermed er seerne sikret tæt dækning både før, under og efter løbet.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG