FDJ starter på træningslejr i Spanien
14. december 2017 21:30 af Andy PedersenFoto: Unipublic

Det franske FDJ-hold startede i går deres vinter samling i spanske Calpe, hvor de sammen skal bruge de næste otte dage på at forberede sig på den kommende sæson. I den anledning har Yvon Madiot, sportsdirektør, tænkt sig at se sine 28 ryttere godt an.

Eller det vil sige kun de 27 af dem, da svenske Tobias Ludvigsson skal opereres. Yvon Madiot kommer løbende til at inddele holdets ryttere i mindre grupperinger, som kommer til at starte sæsonen på forskellige tidspunkter.

 

”Der vil være forskellige grupperinger af ryttere. En gruppe vil starte i Australien for at blive klar til sæsonstart i Frankrig. Omtrent den anden halvdel af holdet vil have et lettere program end normalt. Vi vil ikke have, at de bliver klar for tidligt. Vi kommer til at arbejde intenst, men lidt løst. Der vil også være tid til at teste udstyr,” siger Yvon Madiot til holdets hjemmeside.

 

Derudover har FDJ næsten besluttet det fulde mandskab til deres sæsonstart, som kommer til at være i Tour Down Under.

 

”Georg Preidler, Steve Morabito, Antione Duchesne, Anthony Roux og Daniel Hoelgaard, som vil være vores leder, er sikre. De sidste to resterende ryttere, som mangler at blive udpeget, vil blive udpeget undervejs i denne samling alt efter, hvordan rytternes form er,” siger Madiot. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

MANDAG

SØNDAG

LØRDAG