FDJ skriver under med ung fransk banetalent
26. august 2017 11:12 af Andy PedersenFoto: Unipublic

Franske Benjamin Thomas har skrevet under på en kontrakt med det franske FDJ-mandskab for de næste to år. Det 21-årige talent, som nyder stor succes på banen, har i år kørt for det mindre franske mandskab Armee de Terre.

Det har han gjort ganske glimrende. Her har han både vundet sejre i 4 dage ved Dunkerque og Wallonien Rundt, mens han også har opstøvet en god del top-10 placeringer. Tidligere i sæsonen lykkedes det ham også at vinde verdensmesterskaber i Madison og omnium på banen.

 

Benjamin Thomas selv er meget begejstret for udsigten til at køre hos det franske topmandskab, som bliver ledt af Marc Madiot. Netop Madiot skulle have sikret holdet Thomas, som havde forhandlinger i gang med flere mandskaber. Foruden den personlige samtale, er Thomas blevet lovet, at han næste år kan køre VM på banen igen.

 

”For mig, er det lidt som det franske Team Sky. Jeg kommer til at drage fordel af top udstyr på et hold, som får mig til at drømme. Jeg er selvfølgelig glad og meget motiveret af denne nye udfordring i toppen af verden. Det er endnu et skridt at tage i min karriere, men jeg er klar,” siger Thomas ifølge CyclingNews.com.

 

Marc Madiot selv er meget tilfreds med at kunne skrive under med så stort et fransk talent, som Benjamin Thomas må betegnes at være.

 

”Han er helt klart et godt valg. Vi er meget glade for, at Benjamin kommer til os for de næste to sæsoner. Det har essentiel betydning, som vores hold vil kunne mærke på vejene med det samme. Han vil dog gerne beholde hans ambitioner på banen, med OL i Tokyo og endda også Paris i 2024 i sigte,” siger Madiot. 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

SØNDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk