Fattet Valverde: Sanchez var stærkest i finalen
11. februar 2018 07:14 af Mathias Høj Foto: Movistar Team / Photo Gomez Sport

Den spanske region Murcia leverede et sandt lokalt opgør mellem Alejandro Valverde og Luis León Sanchez ved lørdagens Vuelta a Murcia. Førstnævnte måtte se sig slået, men virkede fattet efter løbet og ser nu frem mod nye udfordringer.

Den spanske veteran Alejandro Valverde startede februar på fornemmeste vis ved at vinde Vuelta a Valencia. En præstation, som Movistar-rytteren ikke helt kunne opretholde efter lørdagens nederlag til Luis León Sanchez ved Vuelta a Murcia. Holdindsatsen skal der dog ikke klandres for, der ifølge Valverde var fremragende.

 

”Der var momenter, hvor jeg troede vi aldrig ville komme tilbage. Alt i alt var det et stort stykke arbejde fra både Astana og specielt mine egne holdkammerater, som gjorde det muligt for os at køre op til frontgruppen. Hatten af for ”the Blues”, fordi ellers havde det været umuligt,” fortæller Valverde.

 

Murcia-drengene, Valverde og Sanchez, angreb sammen senere på etapen, hvor ingen kunne følge de to spanierer. Samarbejdet mellem de to fungerede optimalt, men i finalen kontraangreb Sanchez og snød den spanske veteran. En afslutning, hvor Valverde var fattet omkring sine manglende evner på dagen.

 

”Luis er meget velkørende for tiden, og selvom jeg prøvede at hægte ham af i finalen, så lancerede han et stærkt angreb med to kilometer igen, som suget kræfterne ud af mig. Jeg er stadig glad, fordi mine ben fortsætter med at føles rigtig gode efter min skade,” fortæller Valverde.

 

Valverde stiller til start ved Abu Dhabi Tour, der strækker sig fra den 21. februar til den 25. februar.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk