Få god lyd under træningen
08. januar 2018 06:40 af Jesper Johannesen Foto: AfterShokz

AfterShokzs høretelefoner giver dig god lyd under træningen - samtidig kan du høre, hvis der kommer biler bagfra eller der er nogen, som snakker til dig.

Ofte er det en udfordring at høre musik, podcast eller radio på cykelturen, i hvert fald hvis man også vil kunne høre, hvad der foregår rundt omkring en. Her kommer AfterShokz Trekz Titanium eller Air ind i billedet, som giver helt nye muligheder.​ Vi skal vænne os til et nyt ord inden for hovedtelefoner: Open-ear Bone Conduction.

​Det er en helt ny måde at høre musik på. Kort fortalt bliver lyden ’banket’ ind i det indre øre via dine knogler foran øret. Lyder det underligt? Det er nok også noget, man lige skal vænne sig til, men AfterShokz lover, at det sker hurtigt, og det er også vores erfaring.

 

Når vi sidder derhjemme, i toget, i flyet, kontoret eller andre steder med mange mennesker og forstyrrende lyde, så vil vi gerne have musikken skudt direkte ind i øregangen med isolerede skumpuder eller silikone omkring, for at lukke al støj ude.

 

Når vi cykler, har vi faktisk en anden interesse. Her vil vi også gerne kunne høre omgivelserne, da vi i trafikken gerne vil kunne høre, om der kommer en bil eller en anden cyklist, der gerne vil overhale. Dette er ikke kun et spørgsmål om behag, men også et spørgsmål om sikkerhed.

Danmark er et af de steder i verden, hvor cyklen er det mest populære transportmiddel, når man skal fra A til B. Netop derfor er Bone Conduction meget oplagt at bruge på cyklen eller på løbeture, og teknologien er interessant for motionister og cyklister i al almindelighed. Høretelefonerne kan også bruges til spinning og på hometraineren.

 

Lyd gennem kindbenene

AfterShoz høretelefonerne bygger på en helt ny banebrydende bone-conduction teknologi, som gør at, lyden fra hovedtelefonerne kommer direkte ind i mellemøret gennem knoglen, da højtalerdelen sidder foran øret og presser lyden ind lige foran øret på kindbenet.

 

Det betyder, at man altid har øret frit, så man kan høre alt i omgivelserne, selvom man hører musik eller taler i telefon via headsettet. Headsettet har indbygget noise cancelation-mikrofon, så at man kan tale i telefon med headsettet. En tynd titaniumbøjle går fra ørene bag om nakken, så den ikke generer eller hopper, når man cykler eller løberpå et andet ujævnt underlag. 

 

Fornemmelsen af at have headsettet på kan bedst sammenlignes med det at gå rundt i sin stue og høre musik fra sine højtalere. Du hører musikken fint, men du hører også, hvis der pludselig bliver kaldt på dig, eller at en telefon ringer et andet sted i stuen. Du lukker ikke verden ude, men får derimod både verden og musikken ind i øret.

Fås i to modeller

Høretelefonerne fås i to modeller - Air eller Titanium. Air-modellen er lidt tyndere og lettere end Titanium modellen. Air-modellen fås i sort/grå, mens Titanium fås i blå, grå, gul og pink. Batteritiden er cirka 6 timer for Air, mens Titanium er 8 timer.

 

Høretelefonerne oplades på cirka en time via en USB-indgang og er desuden vand- og støvafvisende.

 

Feltet.dk/Motionsfeltet.dk har testet produktet Titanium-modellen

 

AfterShokz høretelefoner kan købes på Feltet.dks webshop. Brug koden "NYTÅR" og spar 20%

 

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

MANDAG

SØNDAG

LØRDAG