Ewan: Jeg er meget skuffet
18. januar 2018 12:45 af Stefan Bjerre Slothuus Foto: Sirotti

Caleb Ewan (Mitchelton-Scott) var særdeles skuffet over sin spurt på 3. etape af Tour Down Under, hvor han efter et perfekt lead out måtte nøjes med en tredjeplads.

Mitchelton-Scott leverede et perfekt lead out til deres sprinter og løbets førende rytter, Caleb Ewan. Han og holdkammerat Alexander Edmondson fik sågar et lille hul til de øvrige, men på grund af tøven fra Ewan, så blev han overrumplet af vinderen, Elia Viviani (Quick-Step Floors), der bragede forbi australieren. Det var da også en skuffet Ewan, der blev interviewet efter etapen.

 

”Jeg er meget skuffet med min spurt, for at være helt ærlig. Jeg tøvede til sidst og det kostede mig virkelig. Jeg fik et perfekt lead out fra gutterne, og er derfor skuffet over at tabe,” siger han ifølge Cyclingnews.

 

Dårlig timing

Der blev efterfølgende spekuleret i, om Ewan ikke startede sin spurt bag Edmondson for at forære ham sejren, da det gik op for ham, at der var et lille hul bag dem. Det afviser Ewan dog.

 

”Jeg troede, at der ville være direkte modvind. Derfor ville jeg ikke køre for tidligt med en anden sprinter på hjul, som så ville overhale mig til sidst. Jeg prøvede virkelig at time min spurt rigtigt, men Viviani udnyttede slipstrømmen, og passerede mig med meget højere fart,” siger australieren.

 

Ewan kan dog trøste sig med at kunne iklæde sig førertrøjen igen i morgen, hvor der afslutningsvis venter rytterne en ny og ganske svær stigning til Uraidla.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

LØRDAG

FREDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk