Euskadi-Murias skal igen bringe baskisk-cykling på verdenskortet
24. januar 2018 17:14 af Christopher WallinFoto: Unipublic

I debutsæsonenen bliver det spanske pro-kontinental spået gode chancer for at deltage i Spaniens største cykelløb.

5 år efter det hedengangne Euskatel-Euskadi er baskisk cykling nu igen tilbage i professionelle felt. Mandskabet har allerede fået invitationer til de spanske løb Vuelta al País Vasco, Clasica San Sebastian og Volta a Catalunya, samt muligheden for en invitation til Vuelta a Espana ser lovende ud, ifølge rygterne, men er endnu ikke blevet bekræftet. På trods af deltagelse i større løb og megen opmærksomhed efter at skulle løfte arven fra Euskatel-Euskadi, så holder man benene på jorden hos det baskiske mandskab.

 

”Vi er nødt til at være realistiske og ikke miste jordforbindelsen, det er vores første år på dette niveau, og vi vil være klar til de store udfordringer, der venter os, som Vuelta al País Vasco, hvor et baskisk hold ikke har deltaget i fem år, så vi vil leve op til forventninger, og forhåbentlig bliver det et historisk øjeblik”, siger Jon Odriozolo, Team Manager, til Cyclingnews.com.

 

Som udgangspunkt forventer man kun at have baskiske ryttere på Euskadi-Murias, ligesom man husker det fra Euskatel-Euskadi.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TIRSDAG

MANDAG

SØNDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk