Endnu et par nr. 7 klar til Københavns 6-dagesløbet
10. januar 2018 10:57 af Christian Berg

Når Bilka 6-dagesløbet 2018 skal afvikles den 1. til 6. februar, skal der for første gang nogensinde i Danmark køres parløb for kvinder.

Mandag kunne arrangørerne af Bilka 6-dagesløbet i Ballerup Super Arena offentliggøre at herrernes par nummer 7 i år kommer til at bestå af danske Michael Mørkøv og belgiske Kenny De Ketele. Men faktisk kommer der endnu et par nummer 7 i årets Bilka 6-dagesløb. 

 

For første gang nogensinde i Danmark skal der nemlig køres parløb for kvinder. Det bliver europamester i scratch og pointløb Trine Schmidt og den tidligere junior verdensmester i pointløb Julie Leth, som skal danne historiens første par nummer 7 for kvinder.

 

"Jeg er glad for, at parløb for kvinder får meget mere fokus, nu da det er kommet på OL-programmet. Det bliver super fedt at køre parløb som par nummer 7 foran et stort publikum på hjemmebane i Ballerup Super Arena. Jeg glæder mig helt vildt, og så kan vi forhåbentlig få scoret nogle verdensranglistepoint", forklarer Trine Schmidt.

 

Bilka 6-dagesløbet 2018 skal afvikles den 1. til 6. februar. Kvinderne skal køres omnium torsdag og fredag den 1. og 2. februar samt parløb den 3. februar. Parløbet er oven i købet registreret hos den internationale cykelunion (UCI), så der er værdifulde verdensranglistepoint på spil for deltagerne.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

TORSDAG

ONSDAG