Eg, Mads P. og Trek-Segafredo kommer til danske UCI-løb
17. maj 2018 12:01 af Christian BergFoto: Sirotti

Både Fyen Rundt og GP Horsens Posten får glæde af WorldTour-holdet, der har deres danske ryttere til start.

Den 16. og 17. juni skal de to danske UCI-løb, Fyen Rundt og GP Horsens Posten, afvikles. De to løb opgraderede inden 2018-sæsonen til 1.1-løb, og det har nu fået stor betydning, da et af verdens bedste hold melder sin ankomst til løbet.

 

Det amerikanske WorldTour-hold, Trek-Segafredo, stiller nemlig til start i de danske løb, og med sig har de både Mads Pedersen og Niklas Eg. Pedersen, der er nuværende dansk mester, har tidligere vundet GP Horsens Posten en enkelt gang, og det glæder derfor løbsansvarlig, Søren Vig, at han sammen med holdkammeraterne står på startlisten.

 

”Vi er rigtigt glad for, at det ikke mindst via Trek Segafredos danske sportsdirektør, Kim Andersen, er lykkedes at få en aftale om start i de to løb på benene. Publikumsmæssigt håber vi, at mange cykelsportsglade danskere vil benytte lejligheden til følge løbene på tæt hold," siger Søren Vig.

 

I Fyen Rundt-lejren er der også stor glæde over WorldTour-holdets ankomst, og arrangør, Claus Rasmussen, håber, at dette kan være et springbræt mod flere af verdens bedste hold.

 

”Det er intet mindre end et scoop at kunne mønstre et World Tour hold af den kaliber. Det viser, at den opgradering af løbet, både Horsens og vi selv startede på sidste år, er vejen frem. Vi vil naturligvis arbejde hårdt på at trække vores fælles weekend videre i samme retning, så vi fremadrettet kan præsentere endnu flere hold fra cykelsportens øverste hylde,” siger Rasmussen.

 

Mads Pedersen og Niklas Eg kører i øjeblikket Giro d'Italia, og Pedersen bliver i vores optakt udnævnt som en af jokerne til dagens etape.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk