Eg: Jeg forsøgte at angribe på sidste stigning
21. april 2018 20:30 af Mathias Høj Foto: Sirotti

Trek-Segafredos danske Niklas Eg var godt tilfreds med holdindsatsen efter lørdagens kongeetape ved Tour of Croatia.

Den 23-årige Niklas Eg kørte sig igen til en topplacering ved Tour of Croatia, da danskeren kom ind på en sjetteplads på lørdagens femte etape. Etapen blev vundet af Bahrain-Meridas Manuele Boaro, der sammen med sin udbrudskompagnoner kom i mål før favoritterne. Eg var dog meget tilfreds med holdet, der ifølge danskeren gjorde et godt stykke arbejde i jagten på udbrydderne i fronten af feltet.

 

”Et stort udbrud kom afsted i begyndelsen og fik lang snor. Vi ville gå efter en etapesejr, og gutterne gjorde et godt stykke arbejde i fronten af feltet for at hente udbrydderne,” fortæller Eg til Trek-Segafredos officielle Twitter-profil.

 

Opad etapens sidste stigning forsøgte danske Eg sig med et angreb efter godt forarbejde af holdkammeraten Gianluca Brambilla. Trods et mislykket forsøg på en etapesejr var den danske Trek-Segafredo-rytter begejstret for holdets opbakning.

 

”På stigningen tog Gianluca Brambilla over, hvorefter han virkelig tyndede ud i gruppen og udmattede alle. Jeg forsøgte på den sidste stejle del, men desværre holdte udbruddet til mål. Men jeg synes, at det var en stor holdindsats i dag, og jeg er beæret over at have holdets opbakning,” fastslår danskeren til holdets Twitter-profil.

 

Sidste etape af Tour of Croatia køres i morgen, hvor rytterne skal ud på en 153 kilometer lang flad etape, der forventes at ende i en massespurt.

DEL
KOMMENTARER

SENESTE

KOM FORREST I FELTET - FÅ NYHEDERNE FØRST

SØNDAG

LØRDAG

GÅ TIL WWW.FELTET.DK

Feltet.dk

Åsvinget 5

9800 Hjørring

Tlf. 51558966

info@feltet.dk